Autorally Miles to Go 2011

De tweede editie van de autorally MILES TO GO was wederom een groot succes! Ruim € 34.000,- is opgehaald voor onderzoek naar de ziekte LCH.

Autorally Miles to Go 2011
Ook dit jaar zette Pi-rally voor ons weer een prachtige route uit.  De rally had als startpunt restaurant Villa Couvert in Oisterwijk en eindigde bij de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Daar werd de dag afgesloten met een borrel en walking dinner verzorgd door Hete Peper uit Amsterdam. Ook was er een veiling en een loterij, met leuke items waar flink op werd geboden.

Via deze weg willen we alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan dit grote succes. Het was werkelijk fantastisch met gezellige deelnemers, mooie auto’s, een leuke route, leuke dames bij de posten, gezellig horecapersoneel, heerlijk eten, lekkere wijntjes, mooie locaties, prachtige aankleding, leuke veiling en loterijitems en ga zo maar door… Dank jullie wel!

Een selectie van de foto's van deze dag kun je bekijken in het fotoboek hiernaast. Alle foto's gemaakt op deze dag vind je hier.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zoeken
Facebook
YouTube

FOTO

 
Autorally Miles To Go 2011

Autorally Miles To Go 2011

BEKIJK FOTO'S
 

BEKIJK OOK

Over onze benefietacties

Wij financieren het onderzoek naar LCH. Dat doen we met de middelen die wij in de afgelopen jaren hebben geworven.

LEES VERDER

Brabants Dagblad ‘autorally Miles To Go voor onderzoek naar Langerhans Cel Histiocytose (LCH)

‘autorally Miles To Go voor onderzoek naar Langerhans Cel Histiocytose (LCH)

LEES VERDER

VIDEO

 
Naam afbeelding

In dit filmpje wordt aan de hand van interviews met ouders van patienten en de professor die het onderzoek leidt duidelijk hoe belangrijk het werk van de stichting is.

BEKIJK VIDEO
 
ONZE SPONSORS