Steun ons!

Doneer online
Via het machtigingsformulier kun je gemakkelijk een eenmalige of periodieke donatie doen. Een machtiging voor periodieke afschrijving kun je op ieder gewenst moment weer intrekken. Stuur daarvoor een mailtje naar onze penningmeester.

Maak uw donatie over
Uw donatie is welkom op IBAN NL94 RABO 0101 7979 23 t.n.v. Stichting ‘Duizend kaarsjes voor Juultje’ te Den Bosch. Graag onder vermelding van uw e-mailadres.

Organiseer zelf een benefietevenement
Bijvoorbeeld een CandleNight bij u in de buurt. Of een rommelmarkt, sponsorloop, diner o.i.d.

Fiscaal aftrekbaar
De Belastingdienst heeft Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje bij aanvang direct voor onbeperkte tijd aangemerkt als Algemeen nut beogende instelling (ANBI) . Dit is een waarborg dat de besteding van onze donaties en onze boekhouding extra goed gecontroleerd wordt en bovendien zijn giften aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

* Met de verscherping van de ANBI wetgeving en controle (sinds 1 januari 2008) is de waarde van andere vaak vele duizenden euro’s kostende keurmerken sterk verlaagt. Veel van deze keurmerken kunnen ook pas gekocht worden als de stichting een betaalde directeur heeft en al jaren bestaat. Stichting ’1000 kaarsjes voor Juultje’ werkt alleen maar met vrijwilligers en zonder onkostenvergoedingen. Wij streven er continue naar zoveel mogelijk geld naar LCH-onderzoek te sturen en niet naar kantoor en andere kosten, welke wij tot nu toe ook goed gesponsord kunnen krijgen. Wij werken volgens de richtlijnen van het CBF.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zoeken
Facebook
YouTube
ONZE SPONSORS