Stichting 1000 Kaarsjes voor Juultje heeft sinds de oprichting diverse onderzoeksprojecten financieel ondersteund. De resultaten van dit onderzoek zijn verwerkt in wetenschappelijk publicaties, die gezien kunnen worden als een volgend nieuw puzzelstukje. De rand van de puzzel is gelegd  maar binnenin ontbreken nog veel stukjes. Met uw donatie helpt u de continuïteit van dit zo belangrijke onderzoek te borgen.

Doneer online

Via het donatieformulier kun je gemakkelijk via Ideal een donatie doen.

Maak uw donatie over

Uw donatie is welkom op IBAN NL94 RABO 0101 7979 23 t.n.v. Stichting ‘Duizend kaarsjes voor Juultje’ te Den Bosch. Graag onder vermelding van uw e-mailadres.

Organiseer zelf een benefietactie

Heb jij ideeën om zelf iets te organiseren om geld op te halen voor LCH? Dat vinden wij geweldig! Heb je inspiratie nodig of wil je gewoon even sparren. Je mag ons altijd bellen of mailen.

Fiscaal aftrekbaar

De Belastingdienst heeft Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje bij aanvang direct voor onbeperkte tijd aangemerkt als Algemeen nut beogende instelling (ANBI) . Dit is een waarborg dat de besteding van onze donaties en onze boekhouding extra goed gecontroleerd wordt en bovendien zijn giften aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Type zoekwoord...