Miles To Go 2012

Op vrijdag 28 september 2012 vond voor de derde keer de autorally Miles To Go plaats, georganiseerd door en voor de Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje. De opbrengst van deze bijzondere dag bedraagt maar liefst € 38.300,-.

Dit bedrag komt volledig ten goede aan het wetenschappelijke onderzoek naar de zeldzame en levensbedreigende ziekte Langerhans Cel Histiocytose (LCH). Het onderzoek dat zo hard nodig is om de levens van Juul en haar lotgenootjes te redden. RTL 4-weerman Dennis Wilt en zijn bijrijder Mark Leurink gingen met de eerste prijs naar huis.

De rally werd dit jaar voor de derde maal georganiseerd. Er reden 30 equipes mee en tal van sponsoren en vrijwilligers waren betrokken bij de organisatie. Het startschot van de rally werd gegeven bij De Tafelberg in Blaricum, de finish was bij Villa Couvert in Oisterwijk. Daar wachtte Juultje persoonlijk alle rallyrijders op. De rally is een van de vele activiteiten van deze stichting die jaarlijks ongeveer € 100.000,- inzamelt om het onderzoek naar de ziekte LCH te kunnen bekostigen. Dennis Wilt is ambassadeur van 1000 kaarsjes, maar ook fervent rallyrijder. Hij mocht ‘s avonds de eerste prijs in ontvangst nemen.

Via deze link kun je de foto’s bekijken van Miles To Go 2012.

1024 716 Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje
Type zoekwoord...