Benefietavond 1000 kaarsjes voor Juultje 2007

Zaterdag 7 april 2007 organiseerden we in theater Diligentia in Den Haag een benefietavond speciaal voor Juultje en haar lotgenootjes. We hebben hiermee ruim € 50.000,- opgehaald voor onderzoek naar de ziekte. Het was een geweldige, onvergetelijke avond!

Zaterdag 7 april 2007 organiseerden we in theater Diligentia in Den Haag een benefietavond speciaal voor Juultje en haar lotgenootjes.

We hebben hiermee ruim € 50.000,- opgehaald voor onderzoek naar de ziekte. Het was een geweldige, onvergetelijke avond!

Nadat Professor Egeler op een heldere manier uitgelegd had wat LCH is en wat het onderzoek inhoudt, voerden Bart de Groof en pianist Frans van der Tak een speciale show op: ‘Duizend kaarsjes voor Juultje’. Na afloop van de voorstelling begon de veiling waar niet alleen geboden kon worden op kunst maar ook op een prive-show van Sjaak Bral, een speciale dag meekoken in Fifteen Amsterdam en een prive-concert van Candy Dulfer! Na de veiling was er een swingend optreden van ‘Het Francien van Tuinen Kwartet’ met saxofonist Tom Beek. De avond eindigde met een afterparty met DJ Peter Snijders.

Ik ben iedereen die mij heeft geholpen zeer dankbaar voor hun belangeloze inzet. Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken! Ook de sponsors en iedereen die zomaar een donatie heeft gedaan wil ik bedanken. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de avond zo’n daverend succes is geworden!

Kiki van Erven 

Klik hier voor een foto-impressie van de avond. De foto’s zijn gemaakt door Harold Makaske (www.makaske.nl).

600 333 Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje
Type zoekwoord...