Benefietavond 1000 kaarsjes voor Juultje 2009

Op zondag 15 maart 2009 werd de benefietavond ‘Duizend kaarsjes voor Juultje’ georganiseerd met als doel geld inzamelen voor het onderzoek naar de zeldzame en levensbedreigende ziekte LCH. De benefietavond vond plaats in het prachtige Haagse Theater Diligentia. De totale opbrengst van deze avond was maar liefst € 63.911,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het broodnodige onderzoek naar LCH.

Kasper van Kooten opende de avond met een deel van zijn show ‘Veelvraat’. Hij wist de zaal volledig op zijn hand te krijgen. Een betere start had de avond niet kunnen hebben. Na de pauze waarin iedereen door Boenk Catering en Partners in Wijn werd voorzien van culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen, was er een veiling, georganiseerd door De Galerie Den Haag. Er werden onder andere prachtige kunstwerken, verschillende dinerarrangementen, een helikoptervlucht en een week vakantie in Zuid Afrika geveild.  Het topstuk van de veiling was een Social Sofa met een ontwerp van kunstenaar Michiel Molenaar. Dit item ging eruit voor maar liefst € 9.500,-.

De avond werd op zeer spectaculaire en muzikale wijze afgesloten door Hans en Candy Dulfer die samen met hun band speelden. De hele avond werd gepresenteerd door Peter Snijders.

Klik hier voor de link naar de foto’s gemaakt door ‘Loesje Praktijken’.
Henk Harding van Procamjo heeft een prachtige compilatie van de avond gemaakt.

Bekijk ook het filmpje van de ‘making of’ van de Social Sofa, gemaakt door Joppe en Patrick van Studio Stekker.

Dank
Alle sponsors, artiesten, aanwezigen en alle anderen die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan deze succesvolle avond: 1000 x dank!

600 333 Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje
Type zoekwoord...