Huisarts Just Hofmans loopt halve marathon voor onderzoek naar LCH

Huisarts Just Hofmans loopt halve marathon voor onderzoek naar LCH De Voorburgse huisarts Just Hofmans en zijn vrouw Eliane, zijn zeer gegrepen door de situatie van vrienden. Zij hebben een dochtertje van 3 jaar met Langerhans Cel Histiocytose (LCH).

Huisarts Just Hofmans loopt halve marathon voor onderzoek naar LCH

De Voorburgse huisarts Just Hofmans en zijn vrouw Eliane, zijn zeer gegrepen door de situatie van vrienden. Zij hebben een dochtertje van 3 jaar met Langerhans Cel Histiocytose (LCH).

Door sponsoring wilden dokter Hofmans en zijn vrouw graag geld bijeen brengen voor onderzoek naar deze nare ziekte, die op dit moment alleen behandeld kan worden met chemotherapie.

In oktober 2015 hebben zij De Royal Parks Half Marathon (21 km) gelopen in Londen, en hiermee € 3.750,- opgehaald.https://www.facebook.com/hardlopenvoorhetgoededoel/

Zij zijn gesponsord door vrienden, familie en verschillende Voorburgse bedrijven.

Op vrijdag 18 december is officieel de cheque voor dit prachtige bedrag overhandigd aan mevrouw A. van Halteren. Zij is degene die in het Willem-Alexander Kinderziekenhuis van het LUMC, onderzoek doet naar Langerhans Cel Histiocytose.

Via 1000 kaarsjes zal de opbrengst hiertoe beschikbaar worden gesteld.

832 555 Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje
Type zoekwoord...